Liker du å spille brettspill?

Da er du velkommen til brettspillkveld hver torsdag på biblioteket! På spillkveldene våre spiller vi forskjellige spill som alle har det til felles at de er utvikla lokalt i Bergen og omegn.

Du finner en beskrivelse av noen av spillene våre her, og kan ellers følge Brettspill fra Bergen på Facebook for mer nyheter og mer informasjon om hvordan det går med spillene våre.

Hva er spilltesting?
Når vi spiller upubliserte spill kaller vi det ofte for "spilltesting". Det betyr at spillet er under utvikling, og når vi spiller det, prøver vi å finne ut hva som er bra og hva som eventuelt ikke er bra med spillet. Etterpå blir spillet justert, sånn at det er enda litt bedre neste gang. Bortsett fra at spillet ofte forandres etter hvert spill, så er det ingen forskjell mellom spilltesting og annen spilling. Vi spiller altså for å ha det gøy!

Vi blir alltid veldig glad hver gang noen blir med og spiller spillene våre. Viss du ikke har tid til å bli med en torsdag, så ta gjerne kontakt og foreslå et alternativt tidspunkt, og eventuelt hvilket spill du har lyst til å prøve.

Lager du egne brettspill?

Har du sjøl lagd et eget brettspill som er ferdig nok til at det er spillbart? Ta det med til oss en torsdag! Vi spiller gjerne spillet med deg og gir tilbakemelding.

Har du en ide til et spill, men kommer ikke videre?

Da har du kommet til riktig sted! Vi satser på å etter hvert arrangere egne verkstedskvelder, der vi hjelper hverandre med å utvikle nye spill og komponenter. Slike kvelder vil bli satt opp etter behov, og vil bli arrangert etter hvert som folk melder seg på. Ta kontakt med oss enten på e-post eller Facebook, gjerne med en kort beskrivelse av ideen din og hva du trenger hjelp til.